Kuriosa

 

JOG by AE

jox och grejs by ae

Lite bakgrundsfakta om mig!

Anna heter jag och är nu ... få se... ja 42 år. Jag och min sambo driver ett Pensionat i Ljungdalen, porten till Helagsfjällen! Vi och våra två hundar har varit här i åtta år nu och trivs jättebra! Vi kommer ursprungligen från Fagersta/Norberg och hittade Pensionatet på Blockat av en slump. Då sålde vi vårt mysiga hus i Flängan, sade upp oss från jobben och flyttade hit. Det gick väl på en månad ungefär, så det var snabba ryck!

 

När vi har säsong så jobbar vi väldigt mycket, 12-17 timmar om dagen. Då har jag hittat nån slags avslappning genom pysslet. Det brukar bli mer alldeles innan jul, för då är det dax för julmarknader. Och det passar väldigt bra bå vi har lågsäsong okt/nov.

 

Tillsammans producerar vi hantverk under namnet Helags hantverk. Sambon har riktat in sig på trä och skinnslöjd, men även horn/ben och mathantverk. Vi har inrett/byggt en liten handelsbod där vi säljer mathantverk, pyssel och souvenirer bl.a. Allt vi säljer är egentillverkat + lite bra att ha grejer som alvedon, tandborstar och underställ.

 

 

 

 

Tidigare projekt och roliga händelser!

Det har varit lite tyst ett tag på sidan. Det beror på lite förändringar i livet som tagit mycket energi. Jag har börjat ett nytt jobb och vi håller stängt vår verksamhet i fjällen. Förhoppningsvis ska det bli lite ordning och reda snart, så jag hinner pyssla lite.

Händelser

 

Julmarknad

Helags Hantverk var för tredje året i rad på Jamtli julmarknad. En välbesökt julmarknad med hög mysfaktor och många knallar och matställen!

 

 

Jag är med ibland på skiljning med Handölsdalens Sameby. Då passar jag på att ta lite bilder på renar och fjäll.

Länkar till försäljningsställen och andra trevliga platser!

Ljungdalens turistbyrå

cc hobby

pyssel